Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Hautakivityöt

Suunnittelemme yksilölliset uudet hautamuistomerkit ja laatat sekä huolehdimme vanhojen kivien lisäkaiverruksista, uudelleen kultauksista ja oikaisuista kaikkialla Suomessa oleville hautausmaille.

Noudatamme seurakuntien hautausmaakohtaisia ohjeita hautamuistomerkkien suunnittelussa ja pystytyksessä ja huolehdimme asiakkaan puolesta tarvittavista lupamuodollisuuksista. Muistomerkin hinta on yksilöllinen ja muodostuu aina materiaalista ja vaadittavien työvaiheiden määrästä, laadusta sekä siitä, onko kyseessä koneellinen vai käsityö.

Voitte asioida kanssamme hautamuistomerkkeihin liittyvissä toimeksiannoissa huolimatta siitä minkä hautaustoimiston kautta itse hautajaisjärjestelyt tehtiin tai mistä olemassa oleva muistomerkki on aikanaan ostettu.

Referenssikohteitamme on nähtävissä useilla helsinkiläisillä hautausmailla. Kansallismuseon aulan lahjoittajien taulun viimeisin päivitys on taidokkaiden kivimiestemme käsityötä.

Edustamme ammattitaitoa:

Töölön
Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09-628 398

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Ohje omaisille

  Teitä on kohdannut suru. Käytännön toimiin ryhtyäksenne ottakaa yhteyttä toimistoomme.

  Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua. Ammattilaisemme ovat apunanne ensimmäisestä yhteydenotostanne.

  Myös kansainvälisissä tapauksissa.

 • Päivystys

  24/7 +358 44 2437 083

  Kiireellisyyttä vaativissa tapauksissa ottakaa yhteyttä päivystysnumeroomme.


Töölön Hautaustoimisto | Y-tunnus: 0784340-6