Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Arkut ja uurnat

Arkkujen ja uurnien mallit ovat nähtävissä palvelutoimistossamme.

Asiakkaittemme valitsemat arkkumallit ovat pääosin kotimaisen SHT-Tukku Oy:n tuotantoa. Tilaamme ja valmistutamme kauniita ja yksilöllisiä arkkuja useilla valmistajilla myös asiakkaiden toiveiden mukaisena. Arkku kertoo omalla tavallaan vainajan elämästä. Arkut ovat joko täyspuisia tai puurunkoisia mutta kangasverhoiltuja. Käytetyt puulajit ovat koivu, honka ja tammi. Kaikki kauttamme välitettävät arkut ovat maatuvia ja ne voidaan tuhkata.

Persoonallisia valintoja ovat esimerkiksi Ristomatti Ratian ja Eeva Backmanin suunnittelema, luonnon inspiroima Venho-arkku sekä pohjoismaiden suurimman suunnittelutalon Jacob Jensenin Diamant-arkut ja -uurnat.

Uurnissa on tarjolla monien pienempien valmistajien sekä käsityöartesaanien yksittäiskappaleita, jotka ovat esillä palvelutoimistossamme. Maatuvien uurnien lisäksi valikoimissa on vesistöhautaukseen sopivia, mm. Georg Babitzinin valmistamia keraamisia uurnia sekä kolumbaarion hautaholviin talletettavia metalli- ja kiviuurnia.

Myönnämme sotaveteraaneille, sotainvalideille ja rintamamiesveteraaneille sekä sota-ajan (vv. 1939-1945) vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä olleille henkilöille, mm. Lotta-Svärd-järjestön jäsenille sekä näiden puolisoille ja/tai leskille kymmenen prosentin (10%) alennuksen normaalihintaisista arkuista.

Töölön
Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09-628 398

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Ohje omaisille

  Teitä on kohdannut suru. Käytännön toimiin ryhtyäksenne ottakaa yhteyttä toimistoomme.

  Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua. Ammattilaisemme ovat apunanne ensimmäisestä yhteydenotostanne.

  Myös kansainvälisissä tapauksissa.

 • Päivystys

  24/7 +358 44 2437 083

  Kiireellisyyttä vaativissa tapauksissa ottakaa yhteyttä päivystysnumeroomme.


Töölön Hautaustoimisto | Y-tunnus: 0784340-6