logohautakivet
tyhjälisäkaiverrukset ja -koristeet
vanhojen kivien kunnostusyksilölliset pronssiveistokset
uudet hautakivet

Uusi hautapaikka varataan hautausmaata hallinnoivalta seurakunnalta. Vaikka hautausmaat ovat yhteistä kulttuuriympäristöämme ja muistojen puutarhoja vastuu hautamuistomerkistä kuuluu ensisijassa kuitenkin aina hautaoikeuden haltijalle.

Suunnittelemme toivomustenne pohjalta mieleisenne hautamuistomerkin sekä avustamme materiaalin, mallin ja työn toteuttajan valinnassa. Hyväksytämme aina suunnitelman hautausmaata hallinnoivalla seurakunnalla. Uusia hautamuistomerkkejä voidaan asentaa pääsääntöisesti keväästä syksyyn, hautausmaasta ja sääolosuhteista riippuen. Mikäli haudalla ei ole ennestään muistomerkkiä, toimitamme halutessanne haudalle väliaikaiseksi tarkoitetun puisen, valkoisen ensiristin, johon voidaan kiinnittää kaiverrettu nimilaatta.