logoseurakuntapalvelu
tuntisuntiot ja -vahtimestaritkiinteistönhoidot ja haudankaivuuarkku- ja tarvikemyynti
tyhjäviheraluesuunnittelu ja rakentaminen
Opastukset kirkkoihin ja hautausmaille
opaspalvelutguide

Guide Helsinki

Guide Helsinki on Caritas Oy Seurakuntapalvelun käyttämä aputoiminimi tuottamissaan opastuksissa. Palveluksessanne ovat Suomen opasliiton ja Helsingin Turistioppaiden sekä Ehrensvärd-Seuran (Suomenlinna) auktorisoimat monikieliset (mm. suomi, ruotsi, englanti, italia, espanja, venäjä, viro) oppaamme joko valmiiden opastuspakettiemme tiimoilta tai tarjouksesta ryhmällenne räätälöidysti.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt, seurakunnat ja yhdistykset sekä koulut ja oppilaitokset. Virkistävä teemaopastus on mainio TyKy- ja TYHY- sekä Voimavarapäivien osa työhyvinvoinnin lisäämiseksi. Järjestämme opastettuja teemakierroksia mm.

1. Hietaniemen hautausmaan kierrokset:
Kauppiaita ja käsityöläisiä, Taiteilijamäki, Suomi 100 vuotta, Tasavallan presidenttejä puolisoineen, Mannerheimim-ristin ritarit, Sotahistoriaa ja sotasyyllisiä, Taiteilijoita ja Suomi-filmin sankareita, Ortodoksinen hautausmaa ja traditiot sekä Juutalainen hautausmaa ja traditiot

2. Helsingin kaupunginosa- ja aluekierrokset:
Punavuori/Rööperi, Kruununhaka, Kallio, Sörnäinen/Sörkka, Katajanokka, Jätkäsaari ja Töölönlahti

3. Tove Janssonin Katajanokka

4. Komisario Palmun Helsinkiä

5. Vaikuttajanaisia Aurorasta Tarjaan

6. Helsinki - vakoilijoiden kaupunki

7. Vapaamuurarien ja pyhättöjen Helsinki

8. Tulipalojen, katastrofien ja terrorin Helsinkiä

9. Suomenlinna, eri teemat

Ryhmäkoko max 25 hlö, kävelykierrosten kesto n. 1,5-2h, hinta 310,00e / ryhmä (sis. 24% Alv.) Erillinen veloitus kuljetusjärjestelyistä tilauksen mukaan. Suomenlinnan opastuksissa hintaan lisätään Ehrensvärd-seura ry:n kulloinkin laskuttama palkkio toimistokulujen osalta.

Kauttamme pienryhmien teemamatkaopastukset Italiaan, Sveitsiin, Israeliin Viroon sekä Venäjälle.

Halutessanne lisätietoja, tarjouksen tai tehdäksenne varauksen pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä: info@guidehelsinki.fi