logohautakivet
vanhojen kivien kunnostusyksilölliset pronssiveistokset
tyhjä
hautamuistomerkit

Suunnittelemme yksilölliset uudet hautamuistomerkit ja laatat sekä huolehdimme vanhojen kivien lisäkaiverruksista, uudelleen kultauksista ja oikaisuista kaikkialla Suomessa oleville hautausmaille. Noudatamme seurakuntien yksilöllisiä ohjeita hautamuistomerkkien suunnittelussa ja pystytyksessä. Muistomerkin hinta on yksilöllinen ja muodostuu aina materiaalista ja vaadittavien eri työvaiheiden määrästä ja laadusta; onko kyseessä koneellinen vai käsityö. Teemme aina asiakkaan toiveisiin pohjaavan yksilöidyn tarjouksen.

Huomatkaa, että voitte asioida kanssamme hautamuistomerkkeihin liittyvissä toimeksiannoissa huolimatta siitä minkä hautaustoimiston kautta itse hautajaisjärjestelyt tehtiin tai mistä olemassa oleva muistomerkki on aikanaan ostettu. Veteraaneille, näiden puolisoille ja leskille sekä Suomen evl-kirkon ja Ulkoasiainhallinnon henkilöstölle ja perheenjäsenille sopimusalennukset normaalihintaisista hautakivitöistä.