Caritashautauspalvelu
tyhjävainajien kuljetuksetkukat ja koristelut
uurnatmuistotilaisuudetlomakkeet
viranomaisyhteistyölehti-ilmoituksetperunkirjoitukset
arkut

Arkku kertoo omalla tavallaan vainajan elämästä. Arkut ovat joko täyspuisia tai puurunkoisia mutta kangasverhoiltuja. Käytetyt puulajit ovat koivu, honka ja tammi. Kaikki arkut ovat maatuvia. Välitämme myös juutalaisen hautausperinteen mukaiset arkut.

Persoonallisia valintoja ovat esimerkiksi Ristomatti Ratian ja Eeva Backmanin suunnittelemat, luonnon inspiroimat VENHO-arkku sekä Ratian KAIHO-sarjan arkku MERENLUOTO ja uurna RANNANKIVI sekä pohjoismaiden suurimman suunnittelutalo Jacob Jensenin DIAMANT-arkut ja -uurnat.

Arkkujen hinnat ovat alkaen 590,00 euroa. (Sis. alv 24%)

Veteraanialennukset ja sopimushinnat

Myönnämme sotaveteraaneille, sotainvalideille ja rintamamiesveteraaneille sekä sota-ajan (vv. 1939-1945) vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä olleille henkilöille, mm. Lotta-Svärd-järjestön jäsenille sekä näiden puolisoille ja/tai leskille kymmenen prosentin (10%) alennuksen normaalihintaisista arkuista ja uurnista. Suomen evl-kirkon ja Ulkoasiainhallinnon henkilöstölle ja perheenjäsenille sopimusalennukset normaalihintaisista arkuista, uurnista ja hautakivitöistä.jalopuu arkku linkki verhoiltu arkku linkki ratia arkku linkki/></a> 
 </div>
 </div>


<!--sisalto paattyy-->

</div> <!--alaosa paattyy-->

<div id=yhteystiedot